Sunday, March 29, 2009

" LookOut Point ? "

post nie d tuju kan utk sume n d khas kn utk Afiq Rozain a.k.a kembar Akid,,
juge d tujukn buat Ainaa Kamal a.k.a tuuutttt Akid juge..
huishh..cm ade kene mengene dgn Akid jea..pe cer??wkakakaka

setelah harijadiku mnjd kekalutan sedikit sbb berlaku nye bnde yg kureng enak..iaitu kematian spupu blah mak a.k.a anak sulung mak cik sulung ku..putar belit tul ayat!ahaha..
tetapi,,26 Mac gak telah d manisi dgn berite yg syokk gak laa..nk taw???tnye laa Akid..ahahahaha

sblum tuh,,nie aku nk cite skit...
mlm td or td or awal pg td,,aku, Akid, Najmi n Ali (membe Akid) g laa satu tmpat yg aku mmg nk g sgt2..LookOut Point..
tmpt utk tgok view seluruh KL n Genting Highland..mmg baeekkk r tmpt tuh kalo g sndri..hehe
pd aku,,td g cm nk smbut b'day aku gak laa..xde kek!!tp ade Big Apple sponsored by Akid!!sgguh mulia dikau..THANKss Akid!!hehe

nie gmbr nye :



p/s : hilang satu tuh sbb wat rasmi..then bru tringat nk snap gmbr.hehe


nmpk!!huhuhu
sgguh sdap..Akid kate nie present die..hehe
so,,sape yg blum bg lg..anda boleh berbuat demikian dgn menghubungi sy d talian :
bg pengguna maxis : 017-3355***
or
bg penggune celcom : 017-***0607
or
bg penggune digi : ***-******* no xde ag..sape nk bg tuh elok laa jika dgn handphone skali..ahaha
sgguh materialistik..huhuhu

ok laa..ckup dgn celoteh..kembali pd tujuan asl..
nie gmbr utk Afiq n Ainaa..
tatap laa sepuas2 nye..ok??hee

kualiti gmbr kurg memuas kn..bese laa..camere murah!!ahaha..
tp kalo tgok sndri,,100 kali gande lawa die..




















so,,tuh laa yg hendak d tunjuk n d tujukan utk korg!!..
Terima Kasih kpd sume yg terlibat..i'll appreciated it!!

10 comments:

aphids said...

bpk hodoh gambar...
hahaha...
camni tak dpt arr balang sisha...
tukar tajuk tuh, marah akid japgi..
hahaha

{~...iniakid...~} said...

ko buat title ape hah mula2?!

baik ko btau!!!!

{~...iniakid...~} said...

hahaha
jawab soklan aku kat atas tu dulu!

ha'ah post ni mmg ada kene ngena ngan aku do..wkakakaka
kembar dan tuuuttt-tapi tuuuttt tu ape?!

ye,mari tnye aku ntk apa yg berlaku 26hb tuh..i love u syg!
karaoke nye cite takde?!

selain nak bawak ali gi jalan,niat aku mmg nak bawak ko skali...
da naik pekak tlinga aku tau x ko asik sebut look up point je...
pasni kita gi lagi bawak Qila-aku da janji ngan dia dah...kalo la le bawak 'dia' kan...haih.=(

hahaha
ok tuka topik

big apple itu as hadiah ntk ko n sbg tanda terima kasih aku..!
big apple mmg terbaik dow!
ko ckp terima kasih so aku kena la jawab same2..hahaha

hahaha
happy belated bday
even ada bnde tak elok blaku masa besday ko
insyaAllah akan datang segalanya akan jalan dgn lancar
walaupon luck ko da bpindah kat aku masa 26hb tu...
haha

p/s:ayak suka gi sini sbb dia leh cuci mata..ahakx..=)

aku suka suasana smlm,xsesak ngan org,kita conquer satu floor tu..duk2 cam umah sdiri,,even lampu tak tutup as usual tapi tenang tetap ada..udara sejuk mmg pasni aku bwk bantal ngan tilam la=P

{~...iniakid...~} said...

*correction-syg kat atas bukan merujuk pada tuan punya blog ok!

p/s:yak,amacam dgn mende ko dpt dr ali tu?muat?!wkakakakaka

alii said...

mesti muat nye lah.. all size tuhh..
keh keh

Farhi said...

ahaha..cite karaoke nnt2 laa..
nk kene pk masak2 dlu..bahaye..
hehehe

kpd sume,,mlm tu mmg besh..even x ramai..tp kegembiraan tetap berade d stiap pnjuru idup dan dunia..huhuhu

mmg laa,, kalo leyh bwk ko ehem2..mmg
besh r..tmpt tuh sgguh sweet.huhuh

MASEH AKID!!ahaha

apeq said...

syiall la..
aku di tinggalkan...
:~(

{~...iniakid...~} said...

apeq:alololo,sian nye apeq.jangan majuk eh,nanti ko belanja ayak mcD..hahaha
ktorg bukan xnak ajak ko la,dah sah2 ko busy gila mati..mmg tak la ktorg nak kaco ko..len kali la kte gi lagi..bulan april masih ada...=))

aphids said...

yula...ko g ngn aku arr fiq...
haha

LOVEnder said...

wuahhh beshnye dpt g look out point..
kt ner erk??
msti chanteekkk gila2..