Sunday, March 29, 2009

" ntah ? "

aduhh..dh pkul 6 lebeyh dh..org sume dh nk bgun dh..tp aku still xleyh nk tdo..
jem2!!..asl ekk??ntah!
kate ku : kite x leyh tdo sbb byk pk..bile byk pk otak serabut..then hati jd x tenang.sbb tuh laa xleyh nk tdo..tp ntah!
tu laa yg aku ckap kt die..last2,,die nyenyak aku lak yg kiokk!!maybe sbb pk kn ttg diri sndri kowt..
mcm2 yg d pk..ntah!
maybe ade kene mengene dgn "mabuk kepayang" bak kate Aqilah..adehhh,,xpsl2 kene!!
tp tepek kn??
ntah!..ahaha
tp aku rase slagi boleh aku nk stick dgn keputusan tuh..
aku dh pk semua nya..so aku rase,,elok gak laa keputusan aku cmtuh..tp ntah!
Akid!!,,,ko taw kn ape??hehehehe..

"K" "N"???juz let it go..i'm not deserved it..huhuhuhu
tp yg psti,, keperluan dan kemahuan adelah sesuatu yg berbeza!!x pasal jea..


make things happen smoothly n lets the good time rolls!!!!

10 comments:

ra|nbOw said...

keperluan n kemahuan mmg berbeza. g tgk post daku yg baru2 nih label 'shopping'. hahahahha. XD

hukkk... sampai pas subuh x tdow lg. mmg mabuk kepayang @ bnyk pk nih. kalah akid pnye mabuk cinta~ hahahaha.

{~...iniakid...~} said...

aku pon rasa baik ko let go je feeling ko tu for masa skung...

lagi memikir pon ape yg ko dapat,tension je kan?!

takpe ,tak semestinye tak de teman kita tak bahagia...walaupon naluri manusia mmg memerlukan tu

tapi ko kena ingat setiap manusia dicipta berpasangan -adam dan hawa-
"dia" akan datang gak satu hari nnt,cepat atau lambat kita tak tau..semua Dia yang tentukan..doa2 lah supaya cepat..hahaha-gatal!

ouh reason aku tak le tido smlm,sebab aku byk pk la?!ainaa,u r so lucky!bukan sng akid nak pk smp takle tido=P[kol 8 pagi baru le tido,mmg rekod do aku..hahaha]

sebenarnyer qila nak tulis yg ko mabuk bermakyong..dia salah eja kat situ..bhahahaha
xdpt aku byg kan ko bermakyong kan!XD

hidup kena chill beb!nanti makan lagi kat moons kitchen!hahaha


p/s:club ko ada kosong lagi kan,nak join boleh?boleh la..+p

{~...iniakid...~} said...

hahaha
aku lak kena mabuk cinta!

tapi cam btol je!
wkakaka

aphids said...

tu arr pasall yak, ade sebab Allah jadikan ko masih single smpi skunk...
ilek suda...tak de awek ade rokok pon jadik...

ra|nbOw said...

akid... ayak makyong? ko zapin ah~ hahahhaha. aku taw mcm mane kul 8 tuh baru tdow akid.

ayak. relax suda... erm bak kate akid. "positif". heheheh.

grrr~ afiq. x setuju! rokok pun x penting! kawan2 kan ade XD

{~...iniakid...~} said...

hahahaha
qila,ape2 positif mmg aku kan?!=P

zapin?aku xasal johor mane le zapin,ayak sebab dia asal kelantan so mmg makyong la dia!

hahaha

haaa...kol 8 tido then kol 11 bgn..mmg best la kan..then dari kol 11 smp 4pagi esoknye ko jalan2 cam xingat dunia

arini bgn,bukakk mata then mmg aku tak bgn2 la..

hahaha

Farhi said...

Aqilah : ko nie mmg..tp at least ko mmpu nk puas kn nafsu shopping ko tuh..
aku x mmpu nk wat cmtuh..ahaha
urm..knpe??ko nk ganti kn tmpt tuh ke??huhuhuhu

Akid : itu laa yg aku tgh nk wat nie..harap bekekalan..hehehe
tension??mmg r!!agpun dgn keadaan sekeliling nie,,mmg wat aku tension kecil..hehehe

Afiq : btul2..rokok mmg leyh..ahahaha

aphids said...

wat tagged di blog aku...segera!!!

aphids said...

wat tagged di blog aku...segera!!!

adAm Kurin said...

haha
dude,satu je aku nk ckp
dun ever regret if u fall in love wif sumbody,even bnd 2 x semanis yg ko harapkan.

njy d blues n nuthing to lose. ko wat lek jea
smpai masa ko akan bahagia gak