Monday, November 10, 2008

Salam Kangen ?

Salam kangen ?
Terus terang cakap,aku x pandai nak bercerite or story2 nih..hehehe,sekadar mengikut teman2 yang punya blog ,so aku pon cam nak gak buat kan..so,tercetus la "kangen ?" nih..ape yang aku nak story2 kat sini korang bace lah,insyaAllah..aku akan mengupdate blog nih..Ahmad Azyad Farhi Abdullah ,bukan anak "Pak Lah" hahaha...anak bongsu dr 5 beradik yg agak hensem..aku d lahirkn kt kL tp asl usul famili aku adalah "klate"..wkakaka..so,aku pun ckap klate laa kt umah..
Yg sbenarnye,,cite psl aku n famili tuh saje jea nk wat bnde nie jd pnjg..tp yg pnting blog nih aku nk wat tmpt mengespresi n menterjemah pe yg kt otak aku nie..Selamat Membace - Melawat - Melayan blog nie..
sbelum aku post bnde2 lain..trus trang aku ckap yg aku x pndai nk bercerite n maybe kt atas nie agak bosan..kn kn kn??tp setiap soalan akan aku jwb..

kangen sama kamu!!~

5 comments:

aphids said...

okla nih bagi seorg beginner...
bagus2 ade kemajuan la anak pak lah nih

{~...iniakid...~} said...

hahaha

aku yang wat ayat nih

mmg la ok..

ayak xle pakai

wakkakaka

Farhi said...

kedue2 anak rozain nie mmg pelik..ahahaha..sorg ngutuk aku,sorg ag support aku..ahahaha

| AiNaa K | said...

wow!ayak dah ade blog..ngee~

Sya said...

hey :)
thanks for reading, btw do i know you in person? lol
take care